Intro

Vi redesignede Jane Kønigs webshop med fokus på at forbedre brugervenligheden og give en sammenhængende oplevelse. Vores mål var at videreføre sjælen og stilen fra Jane Kønigs velkendte brand, samtidig med at brugen af siden blev forenklet og intuitiv.

Mobile first

Vi byggede et design, som først og fremmest kunne fange og skabe en intuitiv oplevelse på små skærme, da størstedelen af besøg foregik på mobil. Det var vigtigt for os at lade den besøgende holde overblikket, og kunne fokusere på netop det indhold, de fandt vigtigt.

51% højere organisk mobil
konverteringsrate

Responsivt design

Jane Kønigs kundegruppe er et mix af mobil-, tablet- og desktopbrugere. Derfor var det vigtigt for os at udvikle en side som var intuitiv at benytte for alle sidens brugere.

Fleksibel forside til et kreativt brand

For at imødekomme Jane Kønigs omskiftelige natur, designede vi en forside, som var nem at udskifte løbende, med flere modulære elementer som kan benyttes sammen eller individuelt.

41% færre exits fra forsiden

Større billeder - Større værdi

Vi ønskede at understøtte oplevelsen af det håndværk der ligger i hvert smykke. Det forsøgte vi at bringe frem ved at have store produktbilleder og masser af luft omkring det enkelte produkt.

Tydelig pris ved køb af par

At den viste pris er den samme som man ender med at betale, er en vigtig faktor for trygheden ved brugen af en webshop. Vi har sørget for at gøre det simpelt og overskueligt hvad man kommer til at betale gennem hele siden.

Strømlinet produktside

Jo flere valg der skal foretages, jo sværere er det at træffe det rette. Vi har skåret alt overflødigt væk, så fokus er på at få lagt ens næste yndlingssmykke i kurven.

Mailingliste for udsolgte varer

En integreret indsamling af e-mails, placeret hvor kunderne er vant til at kunne tilføje produkter til kurven.

Det er en service for de besøgende at give dem besked, når en vare de har forelsket sig i kommer på lager igen.

Men det er også en indsats der sikrer at smykket ikke bliver glemt, og et køb bliver foretaget.

Vil du have samme resultater?

Se mere her

Livechat altid tilgængelig

Livechat er et fremragende redskab til at skabe en tryg brugsoplevelse. Både teknologivante og mindre garvede brugere får mulighed for at få imødekommet deres usikkerheder.

Let brug af rabatkoder og gavekort

For at sikre en gennemsigtig pris kan rabatkoder og gavekort allerede indtastes i kurven.

Mere end bare love-tags

Jane Kønigs smykker eksploderede i popularitet da hun opfandt love-tagget. Vores mål var at flytte tilknytningen fra Jane Kønigs love-tags til Jane Kønig som brand, for at kunne forblive relevant i takt med at flere kopier af love-tags dukker op.

Et personligt brand

For at skabe en øget tilknytning til Jane Kønig som brand, fremhævede vi Jane selv på forsiden af webshoppen. Jane har en interessant historie og det var oplagt at benytte den til at skabe en dybere forståelse for smykkerne og historien omkring dem.

Okay - Vi praler lidt

Vi ville ikke gøre vores arbejde, hvis vi ikke kunne være stolte af resultaterne. Derfor tillader vi os også at prale lidt.

33% flere sidevisninger
per session
28% Højere organisk
konverteringsrate
9% mere tid brugt på siden

Vi er nørder og vi elsker at fortælle.
Lad os snakke over en kop kaffe

Vi ved at data kan være forvirrende og det er ikke altid let at overskue værdien af den. Vores håb er at vi kan vise dig værdien i effektiv brug af data, og at det kan føre til et længerevarende samarbejde.

Simon Bak Partner og projektleder Direkte +45 23 38 19 38 Simon@44pixel.com Send en besked