Intro

Lånebanken var i forvejen en højt-konverterende side, med relativt købeklar trafik. Målet var for os at teste større designændringer for at finde det optimale layout.

Udforsk casen for at se hvordan vi gjorde det lettere for den besøgende at nå sit mål.

Træk her for at se mere

Et hurtigt overblik

6 elementer ændret
19 forskellige værdier
768 kombinationer testet

Hurtigere og bedre splittests med intelligente tests

Ved at bruge et intelligent splittest værktøj, Sentient Ascend, var vi i stand til at teste langt flere designændringer, end vi ville have været i stand til med almindelige A/B-splittests, indenfor forløbets varighed.

Resultatet var at vi kunne teste flere radikale ændringer, blandet med mere sikre ændringer for at opnå nye højder for vores resultater.

Resultatet

5.8% øget konverterings­rate

Takket været intelligente splittests var i stand til at levere en markant stigning i konverteringsraten, på trods af at siden i forvejen var meget konverterende.

Tydelig call-to-action

At benytte kontrastfarver til sine vigtigste knapper er en af de sikreste måder at øge interaktion, og virkede også i dette tilfælde.

Samtidigt har vi øget størrelsen og ændret teksten, så den taler om det endelige mål, fremfor de muligvis besværlige skridt derimellem.

Input-felter som står frem

Vi sørgede for at felterne stod ud fra deres omgivelser, så de besøgendes opmærksomhed naturligt ledes mod at indtaste sin information.

Det eneste der påkræves af de besøgende før de kan begynde deres låne­ansøgning er at de udfylder disse 2 felter og trykker videre. Derfor er det ikke overraskende at det har hjulpet at gøre input-felterne mere tydelige.

Vi finder din sides bedste side

Vi fortsætter med at tilføje/fjerne og ændre elementer for at fremstille netop den kombination der bedst opfylder burgernes behov.

Med den indsigt vi har opnået gennem vores splittests har vi et effektivt grundlag til at formulere og teste nye optimeringer. Den proces fortsætter vi til vi har fundet en optimal løsning.

Er din side vores næste case?
Lad os byde på en kop kaffe

Vores håb er at vi kan vise dig værdien i effektiv brug af data, så vi kan benytte det til at skabe resultater sammen.

Simon Bak Partner og projektleder Direkte +45 23 38 19 38 Simon@44pixel.com Send en besked