n

Intro

I vores redesign af Mingle.dk var vores fokus at gøre siden imødekommende for alle typer besøgende. Vi gav siden et generelt løft så den er opdateret til en god standard af konverterende design.

Ny Landingsside - En indgang for alle

Vi strømlinede landingssiden mod alle typer besøgende, ved at fremhæve udsalg/tilbud, gøre det let at finde de mest populære produkter og tilføje kategorier.

Den rette kategori til den rette kunde

Vores research af mingle.dk's målgruppe viste at mange besøgende var forældre der søgte motorisk stimulerende legetøj til deres børn.

Vi designede derfor kategorier til børn i bestemte aldersgrupper, for at give mulighed for at anbefale de bedst mulige produkter til netop den besøgendes behov.

40% højere gennemsnitlig
ordreværdi

Tydeliggørelse af USP

Vi tydeliggjorde på forsiden at ingen af mingle.dk's produkter indeholdt nogen skadelige stoffer, for at imødekomme den bekymring en del af mingle.dk's besøgende havde udvist. Samtidig udnyttede vi pladsen til at oplyse om andre af særlige services tilbudt af mingle.dk.

Hvorfor vælge Mingle.dk?

Det var vigtigt for os og ejeren af mingle.dk at få den besøgende til at føle sig forstået. Derfor tilføjede vi et afsnit der forklarede netop hvordan mingle.dk's produkter er lavet til at afhjælpe netop den besøgendes problemer.

“44Pixel sætter sig grundigt ind i éns forretning og behov, samt slutkundens tanker. De optimerede min webshop Mingle.dk og øgede konverterings­raten med 20%, samt den gnms. ordre­størrelse med 40%.“

Jeppe Ejer af Mingle.dk

Ny shop-side

På shopsiden har det været vigtigt for os at sikre at de besøgende kan finde det rette produkt.

Nem adgang til filtre og underkategorier

For at gøre det let for alle besøgende at spore sig ind på de produkter der tiltalte netop deres behov, tilføjede vi lettilgængelige filtre på shopsiden.

Dedikeret plads til kategorier

Vi gjorde det lettere for besøgende at få sig sporet ind på produkter efter deres interesse ved også at inkludere kategorier på den generelle shopside.

Hurtig oversigt - Let at shoppe videre

Det blev let for besøgende at danne sig et overblik over deres kurv og enten shoppe videre eller gå til kassen, ved tilføjelsen af et lige-til overlay for kurven, som kommer frem ved tilføjelse af en ny vare til kurven.

38% færre forlader en
fuld kurv

Responsivt design

Som alle andre sider vi designer, fik mingle.dk et responsivt behov, som tilpasser sig alle dets besøgende.

Okay - Vi praler lidt

Vi ville ikke gøre vores arbejde, hvis vi ikke kunne være stolte af resultaterne. Derfor tillader vi os også at prale lidt.

42% flere sider pr. session
20% højere konverteringsrate
21% lavere generel
bounce-rate

Vi er nørder og vi elsker at fortælle.
Lad os snakke over en kop kaffe

Vi ved at data kan være forvirrende og det er ikke altid let at overskue værdien af den. Vores håb er at vi kan vise dig værdien i effektiv brug af data, og at det kan føre til et længerevarende samarbejde.

Simon Bak Partner og projektleder Direkte +45 23 38 19 38 Simon@44pixel.com Send en besked